[email protected]

Ik wil van mijn klachten af

Hyperventilation

Alles wat u wilt weten over hyperventilatie

Lees - voordat u in de forums gaat lezen - eerst aandachtig de artikelen op www.hyperventilatie.info door. Veel van de in de forums gebruikte termen en methoden, zult u pas begrijpen als u een goed beeld hebt van wat hyperventilatie precies is, en waardoor het veroorzaakt en in stand gehouden wordt. Begrijpen wat er precies met u aan de hand is, is de eerste stap op weg naar genezing!

SPELREGELS
Voor het posten van berichten op het forum gelden 'spelregels' en een bepaalde etiquette. Klik hier om deze etiquette door te lezen. Gebruikers die zich niet houden aan de etiquette en spelregels van de stichting HyperVen zullen de toegang tot de forums per direct worden ontzegd.

ZOEKFUNCTIE
Er staat veel informatie in de forums. Gebruik eventueel de zoekfunctie (rechtsboven) om via een sleutelwoord (of woorden) berichten te kunnen vinden.

BELANGRIJK
Antwoorden die door de Stichting HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.,

De Stichting HyperVen beheert de forums en de inhoud van alle geplaatste berichten. De Stichting HyperVen behoudt zich het recht voor om elk bericht dat wordt geplaatst te evalueren en waar nodig aan te passen, over te zetten in een ander forum of eventueel te verwijderen. Indien nodig zal de Stichting een discussie stoppen, als deze niet bijdraagt aan het algemene doel van de Stichting, namelijk om mensen te helpen met hun genezing van het syndroom van de Chronische Hyperventilatie.

Berichten met onbehoorlijke teksten of anderszins aanstootgevend taalgebruik zullen onverwijld worden verwijderd. Het plaatsen van externe links naar andere websites is NIET toegestaan. Berichten met externe links worden meteen verwijderd. Als een gebruiker deze link opnieuw plaatst, zal deze gebruiker de toegang tot het forum per direct worden ontnomen.

Officiële antwoorden van de Stichting HyperVen zijn altijd gekenmerkt door de gebruiker “Stichting HyperVen”.

De Stichting HyperVen wenst u van harte beterschap toe! 
Mededelingen Laatste
Mededeling 1 sessie per dag 15/12/2018 20:16
Mededeling Langer stoppen dan een week... ? 03/12/2018 21:45
Mededeling klachten erger 01/12/2018 22:08
Mededeling Hoofdpijn en wisselende scores 30/11/2018 20:54
Mededeling Meer last na het avondeten 14/11/2018 21:42
• Forums Discussies Berichten Laatste

1. Het open forum

In dit forum kunt u ervaringen met hyperventilatie en de therapie met het programma HyperVen uitwisselen. Tevens kunt u vragen stellen aan de Stichting of andere forumgebruikers. Threads die langer dan een maand stil vallen, worden overgezet naar forum 5.

Dit forum hoort bij de website www.hyperventilatie.info waar u alle informatie over het syndroom van de chronische hyperventilatie kunt vinden, en vooral ook hoe u er van af kunt komen met behulp van het programma HyperVen.

Berichten posten op dit forum is uitsluitend voor gebruikers van het HyperVen therapie programma toegestaan.

RSS
273 1.186 15 December 2018 20:16

2. Vragen en antwoorden over de HyperVen therapie

In dit forum kunt vragen en antwoorden lezen die betrekking hebben op de therapie met het programma HyperVen. De antwoorden zijn gegeven door de Stichting HyperVen.

RSS
40 41 24 February 2013 10:27

3. Vragen en antwoorden over hyperventilatie

Hier vindt u veel gestelde vragen over het syndroom van de Chronische Hyperventilatie. De antwoorden zijn gegeven door de Stichting HyperVen.

RSS
25 30 02 April 2011 17:19

4. Succesverhalen over de therapie met HyperVen

In dit forum vindt u een aantal terugmeldingen van mensen die de therapie met het programma HyperVen met succes hebben afgerond.

RSS
100 121 14 February 2018 10:51

5 . Archief forum

In dit forum vindt u schat aan ervaringen en vragen van mensen met CHV. Als u zelf vragen heeft, kunt u die stellen per email of in forum 1. Vaak worden wat oudere threads van forum1 overgezet naar dit forum.

RSS
3.118 18.638 25 August 2017 09:07

Meer weten over het HyperVen programma?